2011-07-08
Nyproducerat Rosmarinen
Rosmarinen – nyproducerade lägenheter i ett nybyggt naturnära område med bra tillgänglighet och goda kommunikationer.

Fyra nya hus med 60 hyreslägenheter och 47 garage är inflyttningsklara i kvarteret Rosmarinen, Fjällmon, i Torvalla.Lägenheterna finns från 1:or till 4:or och är exklusivt utformade med egen uteplats eller balkong, träparkett och mycket rymd och ljus. Det finns även hiss i alla husen, trots att de endast är två våningar, vilket gör tillgängligheten hög. Ett av husen har anpassade lägenheter för dig som är 60+, vårt så kallade Bonusboende.

Det finns en gemensamhetslokal för de boende och även ett övernattningsrum som kan hyras om de boende exempelvis får besök.


Visning

Kontakta kundtjänst för en visining tfn 063-14 04 00.

Nyproducerat med ljusa väggar och stora fönster Planlösningen är öppen med effektiva ytor. Köken är förberedda för diskmaskin. Badrummen har kaklad duschplats och är förberedda för egen tvättmaskin/torktumlare. Lägenheterna har bredband (upp till 100/100 Mbit/s) och vägguttag för dator/telefonkabel finns på flera platser i lägenheterna.
Närhet och tillgänglighet

Området ligger naturnära och sex kilometer från Östersunds centrum. Några minuter från området ligger Coop Nära och Ica Kvantum, två mycket välsorterade och omtyckta matbutiker. Stadsbussarna passerar direkt utanför.


Fakta

Klart att flytta in - ingen kötid!

Storlek på lägenheter:

1 RoK 41 kvm 8 st

2 RoK 57 kvm 20 st

3 RoK 64 kvm 24 st

4 RoK 84 kvm 8 st

Våning 1 och 2, hiss finns.Gör din intresseanmälan här på webben, ring oss på 063-14 04 00 eller skicka e-post på info@ostersundsbostader.seG/F Garage

F Förråd

TV Tvättstuga

M Miljöstation för avfall

C Cykeluppställning

HKP Handikapparkering för tillfällig uppställning och besök

P Parkering

L Lekplats med gungor, klätterställning och sandlåda