Välkommen till Östersundsbostäder
Östersundsbostäders uppdrag är att erbjuda ett varierat utbud av attraktiva, trygga och hållbara bostäder i Östersunds kommun där alla ska känna sig delaktiga och hemma i livets olika faser. Vi har ca 5 100 lägenheter och våra nyproducerade lägenheter i Valhall och Rosmarinen är klara för inflyttning. Nytt och Fräscht med balkong, diskmaskin samt tillgång till 100/100 Mbit/s bredband! Bonusboende, vårt seniorkoncept, finns för dig som fyllt 60 år.
Nyheter
Vi stänger kl 15.45 den 24 april
Tisdag den 24 april stänger vi kl 15.45.
Läs mer >
Det som göms i snö kommer fram vid tö …
När snön smälter undan möts tyvärr alldeles för många av våra hyresgäster av något motbjudande: högar av stinkande hundbajs.
Läs mer >
Pressmeddelande: Vi erbjuder digital tv-lösning när paraboler ska bort
De av våra hyresgäster som ser på tv via parabol/antenn kan nu istället välja en bra digital-tv-lösning. Dessutom bjuder vi på reparationer av skador på fönster och fasad fram till 5 augusti.
Läs mer >
Tack till alla som kom på Boendedagen
På vår Facebooksida finns bilder och möjlighet att rösta på fyra namnförslag till vår nya kundtidning.
Läs mer >


Driftsörningar
Notiser

Rosmarinen - Nyproducerade exklusiva lägenheter
Klara för inflyttning. Lägenheterna har egen uteplats eller balkong, träparkett och mycket rymd och ljus. Ett av husen har anpassade lägenheter för dig som är 60+, vårt så kallade Bonusboende. Hiss finns.
Läs mer >

Kommunikationsnät

I våra lägenheter finns ett kommunikationsnät för TV, internet (100/100 Mbit/s) och telefoni. För mera information, klicka här. 

Bredbandsväljaren Här kan du i lugn och ro läsa om olika tjänster, jämföra priser och beställa direkt. Vill du ha hjälp att välja eller undrar över något kan du alltid ringa Bredbandsrådgivaren på tel 08-578 804 44. En kostnadsfri telefonsupport som är öppen alla dagar.
Användarguide för det nya kommunikationsnätet som pdf (9 sid), klicka här

Vår tjänsteleverantör för kabeltv är Sappa.